Welkom

splash3

Nieuws

Sportbedrijf Tilburg start met opleidingscentrum

Sportbedrijf Tilburg start dit najaar met een eigen opleidingscentrum. Geïnteresseerden kunnen o.a. opgeleid worden tot lifeguard of lesgever Zwem-ABC. Het Sportbedrijf neemt dit initiatief omdat ze niet aan genoeg gekwalificeerd personeel kan komen.

Bij het Opleidingscentrum Sportbedrijf Tilburg is plek voor personeel van het Sportbedrijf zelf en voor externe kandidaten. In september 2022 start de opleiding tot Lifeguard (Ce1). Daarnaast start in dezelfde maand de proef voor het opleiden van begeleider Recreatieve Zwemactiviteiten (Ce2).

In oktober 2022 start de opleiding tot lesgever Zwem-ABC (Ce3). Deze opleidingen vallen onder de beroepsopleiding Allround zwembadmedewerker en worden aangeboden onder de licentie van de NRZ (Certificaat Eenheden 1 t/m 3).

De lessen van de opleiding tot Allround Zwembadmedewerker zijn in een van de zwembaden van Sportbedrijf Tilburg. Alle lessen bestaan uit een theorie- en praktijkdeel. De lessen theorie worden gegeven in de vergaderruimtes.

De praktijklessen zijn in de zwembaden van de gemeente. Bij elk onderdeel horen ook zogenoemde competentieopdrachten. Die kunnen tijdens de verplichte stageperiode bij een zwembad naar keuze worden gedaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl