Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportbedrijf Lelystad krijgt aanzienlijk meer subsidie

Een positieven impuls in Lelystad. Voor de kosten van de exploitatie en het gebruik van de sportaccommodaties (waaronder zwembad De Koploper) krijgt sportbedrijf Lelystad volgend jaar een subsidie van 3,5 miljoen euro.

Dat is een opwaardering van 75.000 euro ten opzichte van 2016. Om mensen actief aan het sporten te krijgen ontvangt het Sportbedrijf tevens een subsidie 178.000 euro. Een positief signaal vanuit de gemeente om het sporten in het algemeen te stimuleren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.