Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportaccommodaties Schagen over in andere handen

Een op zich zeer verrassende ontwikkeling in Schagen. Na decennia onder de vlag van Sportfondsen te hebben geopereerd gaat de exploitatie van alle zwembaden, sporthallen en gymzalen per i januari 2019 over naar Sport Servicepunt Langedijk (SSL).

De gemeente Schagen gaf in 2017 nog aan dat men verder wilde met Sportfondsen om zo een tijdrovende aanbesteding te vermijden. De samenwerking met Sportfondsen Schagen verliep naar volle tevredenheid, was de mening van de toenmalige wethouder.

Binnen jaar is er dus veel veranderd, onder een nieuwe wethouder had de gemeente meerdere partijen uitgenodigd om een voorstel te maken en SSL kwam hierbij als voordeligste naar voren. Alle inschrijvers voldeden aan de kwaliteitseisen en wensen van de gemeente maar de prijs gaf uiteindelijk de doorslag.

Sport Servicepunt Langedijk exploiteert al zwembaden in Langedijk, Noord Scharwoude en Heiloo en meerdere sporthallen en gaat nu ook de volgende zwembaden en sporthallen in Schagen exploiteren:

Zwembad De Wiel in Schagen, zwembad Geestmerend-Maarten van der Weiden in Warmenhuizen, zwembad Veersloot in Dirkshorn, sporthal Spartahal, sporthal Groeneweg en sportzaal Waldervaart in Schagen, sportzaal De Groet en sporthal Harenkarspel in Tuitjenhorn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.