Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportaccommodaties Amstelveen worden rookvrij

In navolging van Amsterdam en veel andere locaties in Nederland heeft exploitant Sportbedrijf Amstelveen besloten om alle sportaccommodaties rookvrij te maken.

Dat betekend dat in en rondom de ingangen van de sportaccommodaties en ook niet op het terrein rondom het buitenzwembad van De Meerkamp gerookt mag worden.

Zien roken, doet roken, als kinderen anderen zien roken, lijkt het normaal en zet dat misschien de kinderen aan het roken.

‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken.

Wat de gevolgen zijn van de maatregelen zal in een later stadium worden geëvolueerd.

rookvrij

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.