Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sport je fit en val af in het zwembad

Het vakantieseizoen is weer voorbij en dat betekent dat veel mensen hun overtollige kilo’s er af willen gaan sporten. Het zwembad met al haar activiteiten is daar een aangelegen plek voor. Op bijna iedere locatie in Nederland wordt er een uitgebreid programma aangeboden op aquafitness gebied.

Het voordeel daarvan is dat de deelnemers zonder een te grote belasting gezond kunnen sporten en daarbij gaan de kilo’s er bijna vanzelf af. Via de zoekfunctie van ZwemRekreatie kan een ieder op zoek gaan naar zijn of haar ideale aquasport.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.