Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sport en Welzijn wint aanbesteding Ridderkerk

Stichting S en W (Sport en Welzijn) gaat vanaf 1 februari 2018 alle sportaccommodaties in Ridderkerk beheren en exploiteren.

Er hadden drie partijen op de aanbesteding ingeschreven, waaronder de grote en bekende partijen in Nederland, alleen kreeg S en W de voorkeur van de gemeente.

Met de opdracht zijn 5 sportparken, 10 binnensport accommodaties en zwembad De Fakkel gemoeid.

S en W exploiteerde al langer de sportaccommodaties en begeleide eerder al een grootschalige renovatie van het zwembad  in 2012.

Volgens nieuwe wetgeving moest de aanbesteding openbaar en de beoordeling hiervan ging op basis van de prijs (40%) en kwaliteit (60%).

De gunning is wel voorlopig want de twee andere inschrijvers hebben nog tot 1 februari de tijd om bezwaar te maken.

fakkel

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.