Welkom

splash3

Nieuws

Spinning voor Spieren

Alle vestigingen van HealthCity zetten zich op 9 september 2012 in om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. HealthCity geeft dit vorm door een landelijke RPM Marathon te organiseren. Het is de eerste keer dat dit op zoveel plaatsen tegelijk gebeurt. Het doel is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor de stichting Spieren voor Spieren. De RPM marathon is voor zowel leden als niet leden, iedereen is welkom om deel te nemen. Voor elke  1000 euro die wordt opgehaald tijdens de RPM marathons mag 1 team van max. 5 personen deelnemen aan het eindevenement van Spieren voor Spieren op 28 september 2012.

Spinning voor Spieren Marathon
De stichting Spieren voor Spieren organiseert dit jaar de 5e editie van de Spinning voor Spieren Marathon. Tijdens dit grootse evenement is het Frans Otten Stadion in Amsterdam, tijdelijk de grootste sportschool van Nederland, met 200 spinning fietsen en zo’n 1000 deelnemers. Naast een sportief fondsenwervend evenement voor spierzieke kinderen wordt van dit evenement ook een feest gemaakt met bekende DJ’s en artiesten. Radio538 verzorgt de productie van het evenement. Ook Louis van Gaal en een aantal Nederlandse Olympische hockeydames zullen aanwezig zijn. Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl