Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Spetteren voor de allerkleinsten bij Optisport

Optisport heeft na het zwemlesavontuur met Zed & Sop nu een nieuw concept geintroduceerd voor de allerkleinsten. Aqua Mini en daarbij behorende nieuwe karaktertjes Liz & Wes is bedoeld om baby’s en peuters te laten wennen aan het water.

Baby’s en peuters beleven samen met de karakters Liz de zeester en Wes de haai de spetterlessen. Liz & Wes zijn het zusje en broertje van Zed & Sop, de hoofdpersonages in het Optisport zwemlesconcept.

De lessen zijn opgebouwd voor kinderen om te wennen aan het water. Het eerste jaar is gericht op quality time tussen ouder en kind. Gaandeweg gaan de kinderen steeds meer ontdekken en oefenen. Op die manier wordt er een naadloze aansluiting op het zwemlesavontuur met Zed & Sop gecreëerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Hoe moet je reanimeren met een AED?

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.