Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Spektakel in Arnhem, het NK Watervoetbal

We besteden er toch weer aandacht aan omdat het gewoon een leuk initiatief is, het derde Nederlands Kampioenschap Watervoetbal met deelnemers uit heel Nederland zal op 29 december in zwembad De Grote Koppel in Arnhem weer plaatsvinden.

Teams uit heel Nederland komen naar Arnhem om te strijden om de titel Nederlands Kampioen Watervoetbal 2017. In diverse zwembaden in heel Nederland hebben voorrondes plaatsgevonden.

Watervoetbal is een nieuwe zwembadsport, teams van 4 personen (9 – 12 jaar)  spelen op de beweegbare vloer met een klein laagje water van circa 15 cm en een grote bal van ongeveer 45 cm.

Het speelveld is ongeveer 15 bij 11 meter en daarin staan twee waterpolodoeltjes en de wedstrijden duren slechts 8 minuten en er wordt zonder keeper gespeeld.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.