Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sociaal Plan medewerkers schept duidelijkheid

Als een zwembad wordt overgedragen naar een nieuwe exploitant heeft dit consequenties voor de medewerkers. Vaak wordt er een sociaal plan overeengekomen om de medewerkers over te dragen naar de nieuwe partij. Bijvoorbeeld als medewerkers in dienst zijn geweest bij een gemeente.

De vakbonden spelen hierbij meestal een bemiddelende rol. Het belangrijkste onderdeel voor de medewerkers is dat de arbeidsvoorwaarden overeind blijven en er een werkgelegenheidsgarantie wordt gegeven. Een sociaal plan schept duidelijkheid, voor zowel medewerkers als de nieuwe exploitant.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.