Welkom

splash3

Nieuws

Sportpas Eindhoven met QR-code werkt niet

De gemeente Eindhoven gaat de lokale Sportpas voor inwoners wegens een kwetsbare QR-code vervangen door een pas met een chip.

Via de Sportpas kan er toegang worden verkregen tot de zwembaden. Alleen blijkt dat de pas makkelijk door een ander is te gebruiken.

Door simpel een pas van een ander te fotograferen en de QR-code uit te printen kan iedereen gebruik maken van de Sportpas.

De kwetsbaarheid maakte het mogelijk om met het tegoed van een gebruiker het zwembad binnen te komen.

De klanten van de zwembaden die in het bezit zijn van een Sportpas ontvangen eerdaags een bericht over het omwisselen van hun pas.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Snelhardende waterdichtingscoating

De snelhardende waterdichtingscoating PCI Seccoral 2K Rapid van BASF is een tegellijmsysteem dat geschikt is voor toepassingen onder hoge vochtbelasting. De flexibele coating is praktisch geurloos en overbrugt tevens scheuren, ontkoppelt en reduceert spanningen. De verwerking vindt plaats in twee lagen: de eerste door middel van kwasten, rollen of spuiten en de tweede via spachtelen. Een set van 25 kg is voldoende voor ongeveer 10 m2 bij een laagdikte van 2 mm. Vier uur na het aanbrengen van de waterdichtingslaag is de keramiek te verlijmen hetgeen bijdraagt aan een snelle werkvoortgang. PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen worden in de Benelux vertegenwoordigd door BASF in Oosterhout.

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl