Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Slimme aanpak Twentebad voor keuze nieuwe tegels

Het Twentebad in Hengelo gaat eerst nieuwe vloertegels testen om daarna een definitieve keuze te maken welke tegels geschikt zijn. In het bad worden drie testvakken met vloertegels aangebracht. Drie verschillende typen tegels worden de komende weken op formaat en anti-slip eigenschappen getest door bezoekers en medewerkers.

De gekozen vloertegels voldoen aan de eisen voor antislip die voor zwembadtegels gelden. Om goed te kunnen testen of de tegel niet glad wordt, worden de testvlakken neergelegd op plekken waar zwemmers continue het water in en uit gaan.

Naast de anti-slip speelt hygiëne ook een belangrijke rol, de tegels moeten ook makkelijk te reinigen zijn. De vloertegels die als beste uit de test komen worden gebruikt voor de grootschalige renovatie van het Twentebad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.