Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Simpel product zorgt voor energiebesparing

In het verleden hebben wij er al aandacht aanbesteed. Heatsavr is een stof dat een laagje vormt op het water (vloeibare zwembadafdekking) en zorgt voor energiebesparing. Het product is nu door Arcadis getest bij de Zevenkampse Ring in Rotterdam. Het product werd getest tijdens de sluitingstijden van het zwembad. Bij de Zevenkampse Ring ging de relatieve luchtvochtigheid ’s nachts omlaag van 65 % naar 40 %. De netto kostenbesparing die is berekend op verwarming voor Zevenkampse Ring is € 1.000 per jaar, met € 5.000 besparing op de energiekosten. Eventuele extra besparingen op luchtbehandeling en onderhoud zijn hier niet in opgenomen. De enige investeringen die men moet doen is een simpel pompsysteem en de kosten voor de stof, dat in 24 uur natuurlijk afbreekt en dus continu moeten worden toegevoerd. In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk wordt Heatsavr al jaren naar tevredenheid gebruikt in zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.