Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Shiva De Winter overstag in QR-code kwestie

De relatie met de gemeente Hilversum was al niet goed en het is er niet beter op geworden. Zwemschool De Winter, die in het eigen in ’T Gooische Bad zwemles geeft, heeft zijn zwemlessen per direct stopgezet.

De gemeente Hilversum dreigde met een dwangsom en zelfs sluiting maar zover is het nog niet gekomen. Zoals algemeen bekend is eigenaar Shiva de Winter een voorvechter van het toelaten van ouders met kinderen, zonder dat ze een QR-Code hoeven te tonen.

Vanwege zijn functie als voorzitter van de Nederlandse Stichting Water- en Zwemveiligheid (NSWZ) heeft dat landelijke bekendheid gekregen. Daarbij riep hij ook andere zwemscholen en zwembaden op om zijn stelling te volgen.

Om verdere escalatie te voorkomen heeft hij nu maar besloten om zijn zwembad voorlopig te sluiten. Shiva de Winter beroept zich op de veiligheid van de kinderen als er geen zwemles kan worden gegeven, ook zonder QR-code. Hij wil nu dat de rechter zich hierover buigt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.