Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

SEZZ heft zichzelf op

SEZZ (Stichting Exploitatie Zwolse Zwembaden) heeft sinds mensenheugenis de zwembaden van Zwolle geexploiteerd. Daar gaat nu een einde aan komen. Na de sluiting van het Hanzebad heft de stichting zich op gaat het nieuwe zwembad op de campus van de Hogeschool Windesheim geëxploiteerd worden door Optisport Exploitaties. Dit zwembad wordt volgende maand geopend. Het andere nieuwe zwembad van Zwolle De Vrolijkheid wordt ook al geëxploiteerd door Optisport. Dus komt er met de sluiting van het Hanzebad een einde aan exploitatievorm via deze stichting.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.