Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Schoolzwemmen onder druk

Het schoolzwemmen in de oude vorm is aan het verdwijnen in Nederland. Maar dat was allang bekend. Volgens navraag van het dagblad Trouw gingen in 1991 nog 90 procent van de scholen wekelijks met de kinderen naar het zwembad, tegenwoordig is dat niet hoger dan 20 procent. Van de 35 (middel) grotere gemeenten die tussen 2002 en 2005 deelnamen aan een stimuleringsregeling, hebben 29 het schoolzwemmen inmiddels afgeschaft. In de gemeenten waar nog wel schoolzwemmen wordt gegeven, doen de scholen er niet meer aan mee, dit vanwege de hoge kosten en de tijd die men kwijt is.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.