Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Schoolzwemmen 2.0

In Amersfoort is het startsein gegeven voor schoolzwemmen 2.0 in zwembad Amerena. Onder de naam SwimSTAR krijgen de leerlingen van een aantal basisscholen ‘natte gymles’ in het zwembad aangeboden.

SwimSTAR sluit aan bij de huidige trend om kinderen actiever en gevarieerder te laten bewegen. De samenwerkingspartners in het project zijn ZPC Amersfoort, SRO, Amersfoortse Sportfederatie, gemeente Amersfoort en de KNZB.

In 2012 is het schoolzwemmen afgeschaft in Amersfoort. SwimSTAR als opvolger van het schoolzwemmen heeft als doel om de zwemvaardigheid te onderhouden en te verbeteren.

Na deelname aan SwimSTAR biedt Amerena in samenwerking met ZPC Amersfoort de mogelijkheid aan door te stromen naar het Sterrenplan. Het Sterrenplan is een programma van de KNZB, waarbij kinderen kennismaken met verschillende zwemsporten.

Met SwimSTAR en Sterrenplan laat ZPC Amersfoort, samen met andere lokale sportaanbieders en de scholen, meer dan 1000 kinderen kennismaken met allerlei facetten van de zwemsport. Het is een mooi initiatief en laten we hopen dat het gaat werken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.