Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Schikking voor gebreken Leeghwaterbad

Al sinds oplevering van het Spurd-Leeghwaterbad in 2005 zijn er gebreken die tot op heden nog niet zijn hersteld, onder andere aan dak en gevels. Dit brengt kosten met zich mee. De gemeente heeft na een lange procedure een schikking getroffen met de aannemer Bot Bouw. Daarnaast zijn er extra kosten in verband met een technische schouw die Spurd (exploitant van het Leeghwaterbad) door Sportfondsen Nederland BV heeft laten uitvoeren. Uit die schouw blijken een aantal gebreken die hersteld moeten worden aan de baden en de technische installaties. Het college adviseert de raad om in totaal maximaal EUR 551.080 te reserveren voor alle aan het Spurd-Leeghwaterbad uit te voeren werkzaamheden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.