Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Scheuren in het fundament van nieuw zwembad Bilthoven

De totstandkoming van het nieuwe zwembad in Bilthoven is niet over één nacht ijs gegaan. Het heeft jaren geduurd, een aantal wethouders de kop gekost en onder de laatste wethouder van de vorige coalitie Rost van Tonningen is de bouw dit jaar eindelijk ingezet.

Vanwege scheurvorming in het beton van het bassin en kelder is de bouw door aannemer en bouwbedrijf Vaessen voorlopig stilgelegd. De aannemer gaat nu een onderzoek uitvoeren hoe deze scheuren ontstaan zijn en vooral hoe het gerepareerd kan worden.

Gemeente De Bilt meldt dat het bestaande zwembad Brandenburg open blijft tot het nieuwe zwembad geopend wordt. De opening van het nieuwe bad is gepland voor de zomer van 2019 maar zal wellicht vertraging oplopen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.