Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Scheidingswand Sportfondsenbad Amersfoort wordt verwijderd

In het Sportfondsenbad in Amersfoort is een scheidingswand naar beneden gevallen. De wand zorgt ervoor dat het 50-meter zwembad in twee delen kan worden opgedeeld.

Uit onderzoek is nu gebleken dat een gebroken tandwiel de oorzaak is, het tandwiel is gemaakt van messing waardoor corrosie geen oorzaak kan zijn.

Op het moment van het ongeluk waren er geen sporters aanwezig in het zwembad, er worden altijd  protocollen gehanteerd bij het ophalen en laten zakken van de scheidingswand.

Het systeem wordt ieder jaar streng geconroleerd en was goedgekeurd tot oktober 2017.

Exploitant SRO heeft desondanks besloten om de scheidingswanden te laten verwijderen omdat het Sportfondsenbad eerdaags toch gaat sluiten.

In 2018 opent namelijk het nieuwe zwembad voor Amersfoort in sportcomplex Amerena.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.