Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Scharlakenhof is gezond als een vis in het water

In 2014 leek het over en uit met zwembad Scharlakenhof in Haren. Allerlei problemen diende zich aan waardoor de levensvatbaarheid onder druk kwam te staan.

Drie jaar verder, met een grote renovatie achter de rug en de inzet van 50 vrijwilligers draait het zwembad als nooit tevoren.

Met 70.000 bezoekers per jaar is het zwembad een gezonde onderneming geworden en dat is vorig jaar ook gewaardeerd door de gemeente.

De subsidie bijdrage van 140,000 euro is vorig jaar voor een langere periode verlengd, zodat het zwembad met vertrouwen naar de toekomst kan kijken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.