Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Scharlakenhof officieel overgedragen

Er was het afgelopen jaar veel te doen over zwembad Scharlakenhof in Haren, maar met  de ondertekening van het exploitatie contract heeft de stichting Exploitatie Zwemcomplex Scharlakenhof officieel het beheer van het zwembad van de gemeente Haren overgenomen. Het bad moet na de asbestsanering en een grote opknapbeurt in december 2013 weer open gaan. De gemeente wilde eerst van het zwembad af of zelfs sluiten na het aantreffen van asbest in de machinekamer. Een goed georganiseerd burger initiatief heeft definitieve sluiting weten te voorkomen. De gemeente verstrekt in het concept een lening van 700.000 euro voor de asbestsanering en levert een jaarlijkse exploitatiebijdrage van 132.000 euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.