Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Scharlakenhof genomineerd voor beste initiatief

Zwembad Scharlakenhof in Haren moest drie jaar geleden, na de vondst van asbest en een geschil met de toenmalige exploitant van het bad, noodgedwongen sluiten. Nu is het zwembad genomineerd door de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) voor het beste initiatief van 2014/2015.

Met de hulp van vrijwilligers besloot de gemeente het geplaagde zwembad te renoveren. Het initiatief in Haren werd dusdanig gewaardeerd door de VSG, dat het bad is genomineerd voor deze prijs. De uitslag wordt woensdag 23 september bekendgemaakt tijdens het congres van de VSG.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.