Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Scharlakenhof eindelijk weer open

Zwembad Scharlakenhof in Haren gaat na bijna drie jaar weer open. In november 2011 sloot het zwembad per direct omdat er asbest was aangetroffen in de machinekamer. De vondst van het asbest in 2011 viel samen met de gedachte van de gemeente om het zwembad te sluiten.

Daarna volgden er vele juridische steekspellen en gerechtelijke zaken, onder andere met de exploitant, Optisport. Deze liet zich na de sluiting failliet verklaren. Maar onder druk van de bevolking en de inzet van vrijwilligers is het zwembad gerenoveerd. Het zwembad gaat nu verder onder het beheer van de Stichting Exploitatie Zwembad Scharlakenhof.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.