Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Scharlakenhof blijft hoofdpijn dossier

Zwembad Scharlakenhof in Haren zit alweer in de problemen. Het geplaagde zwembad dat door vrijwilligers wordt geëxploiteerd, heeft uitstel van betaling aangevraagd. Er is een tekort aan vrijwilligers waardoor de opening van het zwembad veel langer duurt dan gehoopt. En dat heeft financiële gevolgen. De Stichting Scharlakenhof heeft van de gemeente een lening van 700.000 euro gekregen, die in tien jaar moet worden terugbetaald.

In het najaar van 2013 zijn de definitieve contracten met de gemeente getekend. Dit was tevens het startsein voor een grootschalige renovatie. Een belangrijk onderdeel van de grootschalige renovatie van zwembad Scharlakenhof was de asbestsanering en het vervangen van de technische installaties. Maar nu al is het zwembad weer in de problemen gekomen. Het lijkt wel of de wet van Murphy van toepassing is op het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.