Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Schade door slechte weersvoorspellingen

De RECRON pleit voor een recreatief weerbericht. Aanleiding van dit alles zijn de slechte weersvoorspellingen van de laatste tijd. Er wordt te snel gewaarschuwd voor slecht weer door de weersvoorspellers. Vorige week zouden er zware regen- en onweersbuien over ons land trekken. Achteraf was het in de meeste gevallen de hele week constant uitstekend weer. Volgens RECRON-directeur Joep Thönissen loopt de recreatiesector flinke schade op door de slechte weersvoorspellingen. De RECRON wil een apart recreatief weerbericht, waarin aandacht is voor wat er mogelijk is bij het te verwachten weertype. De slechte weersvoorspellingen zijn niet van de laatste tijd. Al lange tijd worden er veel fouten gemaakt bij de voorspellingen, kijk maar naar de weeralarmen die regelmatig worden aangekondigd door het KNMI.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.