Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sauna (nog) niet populair

Het  blijft moeilijk om bezoekers  naar de sauna te trekken. Althans bij de reguliere sauna bedrijven. In Nederland gaat 85% van de mensen nooit naar een sauna; terwijl dat percentage in Duitsland op 15% ligt. Dit heeft onder andere met een cultuur verschil te maken. De branchevereniging Sauna en Wellness is een half jaar geleden ontstaan uit een fusie tussen de Nederlandse Sauna Vereniging en de bedrijfsgroep Sauna’s en Thermen van de RECRON. De gezamenlijke promotie van saunabezoek is één van de speerpunten van de organisatie. Als eerste wordt onderzoek naar de saunabranche gedaan om er achter te komen waarom in Nederland zo weinig mensen de sauna bezoeken en bij welke doelgroepen de beste kansen liggen.

sauna

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.