Welkom

moekesgat

Nieuws

Sauna exploitant vrijgesproken

Na jaren van procederen is de eigenaar van een Thermen Sauna Ridderkerk niet verantwoordelijk voor de dood van een bezoeker. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam bepaald. Twee bezoekers liepen destijds in 2007, na een saunabezoek, de veteranenziekte op.

Het slachtoffer, een trouwe bezoeker van 79 jaar uit Rotterdam, overleed als gevolg van de legionellabesmetting, de andere saunabezoekster werd ernstig ziek. De sauna werd gesloten en ging zelfs later failliet. De burgemeester sloot daarna de sauna. Later oordeelde de rechtbank dat die sluiting onterecht was.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.