Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

ZEMBLA duikt in de wereld van legionella

Onderzoeksprogramma ZEMBLA is in de wereld gedoken van legionella preventie. Het blijkt dat het aantal ziektegevallen door legionella ondanks alle genomen maatregelen blijft stijgen.

Volgens het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) waren er in 2017, 561 gevallen van besmetting waarvan 70% in Nederland. Sinds de uitbraak bij Westfriese Flora in Bovenkarspel, eerdaags 20 jaar geleden, zijn er veel maatregelen genomen om legionella te voorkomen.

Het zijn vooral mensen met een verminderde weerstand die een besmetting oplopen en het blijkt de opsporing van de bron buitengewoon lastig. Slechts in een enkel geval wordt de besmettingshaard gevonden, zodat veel patiënten er nooit achterkomen waar en waardoor ze zijn besmet.

U kunt via deze link de uitzending van Zembla terugkijken en via ZwemRekreatie alle informatie terugvinden over dit onderwerp.

A&P

Zwembaden

Zwembaden Drenthe

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.