Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Samenwerking in duurzaamheid

De Recron vertegenwoordigt als vereniging van recreatieondernemers ruim tweeduizend bedrijven. Er zijn nu afspraken gemaakt met Cofely, GDF Suez Energie en Sita over een gezamenlijk pakket voor de Recron-bedrijven. Cofely zet zijn energiescan in en adviseert over energiebesparing en verminderde CO2-uitstoot. Voor de levering van energie zorgt GDF Suez Energie. Sita verleent ondersteuning bij het inzamelen en verwerken van afvalstromen. Het gebruik van duurzame energie is volgens de Recron allereerst een aanwinst voor de zwembaden- en wellnessbranche.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.