Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Samenwerking Drie Essen en gemeente Uden verlengd

De gemeente Uden is van mening dat een zwembad een belangrijke voorziening is voor haar inwoners. Zij moeten binnen hun gemeentegrenzen recreatief en op sportniveau kunnen zwemmen en uiteraard diploma’s behalen. Daarnaast is het zwembad een belangrijke ontmoetingsfunctie en neemt het daardoor een sociale functie in binnen de gemeenschap.

Om die redenen heeft de gemeente Uden het contract met de Drie Essen voor de komende 10 jaar verlengd. Wethouder Tuithof vertelt: “We zijn als gemeente erg tevreden over de aanpak van Drie Essen. Daarom krijgen zij nu opnieuw voor 10 jaar ons vertrouwen. We hebben weer goede afspraken gemaakt over het beschikbaar stellen van het zwembad aan zwemverenigingen.”

Roel Driessen, directeur Drie Essen: “Natuurlijk zijn we blij met het nieuwe contract. Wij zijn als zwembad continu in ontwikkeling en blijven aansluiten op de behoefte van onze klanten. Daarmee trekken we ook klanten van omliggende gemeenten. Onze bezoekersaantallen zijn zodanig dat we veel vertrouwen hebben in een gezonde toekomst.”

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl