Welkom

moekesgat

Nieuws

Samenwerken voor meer efficiency

In tijden dat het steeds lastiger wordt om een zwembad te exploiteren hebben overdekt zwembad De Schelp in Bergen op Zoom en openluchtzwembad De Melanen in Halsteren de handen ineen geslagen. Beide zwembaden vielen al onder één bedrijf maar hadden twee afzonderlijke managers.

Vanaf nu gaan de baden samenwerken in het kader van efficiency en voor meer kwaliteit in de dienstverlening verder onder één management. De samenwerking tussen de zwembaden heeft al vorm gekregen in een nieuwe website en abonnementhouders kunnen weersafhankelijk gebruikmaken van beide zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.