Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Samen hopelijk sterker worden

Om niet kopje onder te gaan heeft de eigenaresse van zwemschool Onda, Jolanda van der Meijden, ook landelijk bekend van de zeemeermin-lessen en de zeemeermin shop, besloten om haar activiteiten over te dragen aan de eigenaar van zwembad De Boskuul in Lobith, NLG Lobith.

Onda is zes jaar geleden gestart en vooral landelijk bekend geworden van de zeemeermin-zwemlessen die Jolanda van der Meijden als eerste in Nederland introduceerde.

Daarnaast bood zij ook het reguliere ABC-zwemmen aan en heeft ze eigen lesmethoden ontwikkeld voor kinderen met ADHD, ASS of een lichamelijke of geestelijke beperking.

De zwemlessen van Onda werden al grotendeels in De Boskuul georganiseerd waardoor het samengaan van de activiteiten geleidelijk kan worden uitgevoerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.