Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Rust keert voorlopig terug bij zwembad De IJsselslag

De soap rondom zwembad De IJsselslag heeft een nieuwe wending gekregen, de gemeente Zutphen heeft besloten om in te grijpen en een interim-bestuur te installeren.

Na maanden van onrust bij het zwembad, wat er zelfs toe leidde dat de exploitant – de zwemvereniging voor de rechter daagde, is dit een voorlopige oplossing.

Het grootste probleem is dat het zwembad wordt gerund door een bestuur van vrijwilligers en die kwamen in zwaar conflict met de belangrijkste huurder van het bad, de zwemvereniging.

Het bleek dat de samenwerking in de praktijk totaal niet functioneerde, het nieuw te benoemen interim bestuur blijft aan tot een nieuw bestuur is benoemd.

Wat er met de lopende dagvaarding gaat gebeuren is niet bekendgemaakt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.