Welkom

splash3

Nieuws

Ruim 1000 zwemmers gaan de strijd aan in Zwolle

De komende dagen wordt Zwolle overspoelt met zwemmers uit alle windstreken van Nederland. Van 24 t/m 27 januari 2019 vinden in zwembad De Vrolijkheid de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen korte baan.

Deze kampioenschappen worden in samenwerking met de KNZB georganiseerd door zwemvereniging SWOL dat haar 125-jarig jubileum viert.

Ruim 1000 Masters vanuit 178 zwemverenigingen uit heel Nederland nemen deel. Masters-zwemmen is een flexibele tak van het zwemmen en maakt het mogelijk voor iedereen om mee te doen.

Het is een officiële afdeling binnen de KNZB en de wedstrijden worden ook volgens de regels van de FINA gezwommen. Het motto van de Masters is ‘fitness, friendship and understanding’.

Er wordt in alle leeftijdscategorieën tegen elkaar gestreden, bijvoorbeeld 20-24 jaar, 25-29 jaar, maar zelfs tot 90-plus en dat maak het evenement uniek voor Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl