Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Rozengaarde zet in op zorg

Sportcentrum Rozengaarde in Doetinchem gaat deze zomer drie maanden dicht vanwege een grote renovatie. Het belangrijkste onderdeel van de renovatie is bouw van een therapie bad op de locatie van het instructiebad. In de nieuwe situatie zal het sportcentrum beschikken over een beweegbare bodem en aangepaste kleedkamers voor mindervaliden. Deze speciale voorzieningen maken zwemmen toegankelijk voor iedereen en zorgen ervoor dat diverse doelgroepen tegelijkertijd van de accommodatie gebruik kunnen maken. De totale kosten zijn 3,8 miljoen euro. De provincie Gelderland heeft 1,75 miljoen beschikbaar gesteld. Het resterende bedrag leent Rozengaarde BV (waar de gemeente Doetinchem aandeelhouder van is) bij de Bank Nederlandse Gemeenten.

Een paar jaar geleden werd de spectaculaire interactieve waterglijbaan Rainbow Ride in gebruik genomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.