Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Rondleidingen in zwembaden voor bewustwording

De gemeenten Asten en Someren gaan rondleidingen verzorgen voor statushouders in zwembad De Schop en De Diepsteeckel. Het idee hierachter is om de zogeheten statushouders meer bewust te laten worden van zwemveiligheid.

Deelnemers krijgen hierbij uitleg van een zwembadmedewerker die hun alles gaat vertellen hoe belangrijk het is om zwemvaardigheid te zijn. Het afgelopen jaren zijn er meerdere incidenten geweest met personen die niet zwemvaardig waren.

Statushouders bijvoorbeeld uit Eritrea en Syrie zien vaak de gevaren niet van water omdat ze in hun jeugd geen zwemles hebben gehad. De enige oplossing is uiteraard dat iedereen op zwemles gaat maar bewustwording is een goede eerste stap in die richting.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Als alles gratis is…

Op de Dag van de Bouw hebben 2200 mensen een kijkje genomen in het nieuwe zwembad Aquarena van Emmen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.