Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Roken bijna verboden in de Amsterdamse openluchtzwembaden

Het openluchtzwembad Flevoparkbad gaat weer open en vanaf nu is het zwembad rookvrij. Roken is alleen nog toegestaan op de daarvoor aangewezen plek. Dat is een plek buiten het zicht van kinderen.

Dat is een van de maatregelen om ervoor te zorgen dat kinderen rookvrij kunnen opgroeien. De maatregel geldt voor alle Amsterdamse openluchtzwembaden. Amsterdam heeft zich ook aangesloten bij de aanklacht tegen de tabaksindustrie.

Zwembaden zijn bij uitstek een plek waar veel kinderen komen om te sporten en te spelen. Voorkomen dat jongeren beginnen met roken is één van de speerpunten van Amsterdam.

De hoofdstad sloot zich vorig jaar aan bij de beweging van de Rookvrije Generatie, een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.