Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Roerige tijden in zwembadland

Vanwege de bezuinigingen zijn veel gemeenten aan het onderzoeken hoe men de zwembaden in de toekomst verder wil gaan exploiteren. Zo ook in de provincie Overijssel. Steeds meer gemeenten in Overijssel zijn aan het kijken of het mogelijk is om de zwembaden in de toekomst te privatiseren. Je kunt hierbij denken aan commerciële exploitanten of lokale stichtingen of verengingen die de baden overnemen. Gemeenten dragen ieder jaar fors bij om de zwembaden open te houden. Maar er dient ook een maatschappelijk belang. En dat wordt wel eens onderschat door gemeenten. De inwoners hechten er veel belang aan dat een zwemgelegenheid in stand wordt gehouden en voeren daarom altijd actie tegen voorgenomen sluiting van een zwembad. Dat blijkt wel uit de vele protesten en acties van de afgelopen tijd. Waar het heengaat in zwembadland is nu nog koffiedik kijken. Klik hier voor meer info.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.