Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Roerige tijden in het Westland

We zijn ruim een jaar verder en de eerste contouren van de meerjarenbegroting 2012-2015 van de gemeente Westland worden zichtbaar. Het college van B & W is bereid om de exploitatie van zwembad De Waterman in Wateringen tot 2016 over te dragen aan Waterman Natuurlijk!. Het zwembad wordt nu geexploiteerd door Optisport. In november 2011 is bij de behandeling van de meerjarenbegroting door de raad besloten door te gaan met drie kwalitatief goede zwembaden (De Boetzelaer in Monster, Maesemunde in s’-Gravenzande en Vreeloo in De Lier). Tevens is besloten de verouderde baden De Waterman in Wateringen en De Hoge Bomen in Naaldwijk uiterlijk in 2016 te sluiten. Zo worden kosten bespaard en blijft er voldoende zwemwater voor Westland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.