Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Roerige tijden in het Westland

We zijn ruim een jaar verder en de eerste contouren van de meerjarenbegroting 2012-2015 van de gemeente Westland worden zichtbaar. Het college van B & W is bereid om de exploitatie van zwembad De Waterman in Wateringen tot 2016 over te dragen aan Waterman Natuurlijk!. Het zwembad wordt nu geexploiteerd door Optisport. In november 2011 is bij de behandeling van de meerjarenbegroting door de raad besloten door te gaan met drie kwalitatief goede zwembaden (De Boetzelaer in Monster, Maesemunde in s’-Gravenzande en Vreeloo in De Lier). Tevens is besloten de verouderde baden De Waterman in Wateringen en De Hoge Bomen in Naaldwijk uiterlijk in 2016 te sluiten. Zo worden kosten bespaard en blijft er voldoende zwemwater voor Westland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.