Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Richtlijnen blijven onduidelijk voor vervangen rvs

De datum van 1 januari 2017 komt steeds dichterbij en dan moet al het gevaarlijke rvs in de zwembaden zijn vervangen door chloorbestendig bevestigingsmateriaal.

Het gaat om plaatsen waar het direct gevaar kan opleveren voor de veiligheid van de zwembadbezoeker. Alle zwembaden zijn er al druk mee bezig, maar toch is er nog veel onduidelijkheid.

Rvs wordt bijvoorbeeld ook toegepast op niet zichtbare plaatsen, zoals in dakconstructies. Inmiddels zijn overal de inspecties in volle gang en worden de gevaarlijke rvs materialen vervangen.

Als u hier klikt kunt u aanvullende informatie lezen over rvs in zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.