Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Rhenen gaat verder met Optisport

Optisport blijft in Rhenen tot de zomer van 2023 zwembad Het Gastland in Rhenen exploiteren. Het aflopende contract is verlengd.

Het contract liep namelijk volgend jaar af en moest deze maand verlengd worden of worden beëindigd. De gemeenteraad is akkoord gegaan met een verlenging.

Een belangrijk onderdeel van de overeenkomst is een krediet van 330.000 euro aan Optisport voor onderhoud aan de vloeren van de kleedkamers en het sanitair.

De gemeente wil voor eind van dit jaar een beslissing nemen over de toekomst van het verouderde zwembad.

De afgelopen jaren kwam Het Gastland veel in het nieuws na de tragische verdrinking van een Syrisch meisje.

Op de foto, links algemeen directeur Roger van Meer van Optisport en rechts wethouder Simone de Boer van de gemeente Rhenen.

gastland1

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.