Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waar gaat dit naar toe!

De renovatie van zwembad Het Bosbad in Emmeloord gaat 7,5 miljoen euro meer kosten dan de 14 miljoen euro die in 2020 voor het project was gereserveerd.

De gemeenteraad heeft ingestemd met een verhoging naar 21,5 miljoen euro. Het zwembad wordt gerenoveerd en er komt meer ruimte voor recreatief zwemmen.

Het is de bedoeling dat de instructiebaden en het therapiebad plaats maken voor een tweede multifunctioneel wedstrijdbad.

Het buitenbad wordt omgebouwd tot een natuurgezuiverd bad en de ligweide krijgt een facelift.

Maar daar hangt wel een hedendaags prijsplaatje aan vast en het einde is nog niet in zicht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Reynwerk werkt onderwater

Reynwerk heeft al meer dan 25 jaar ervaring in onderwaterwerkzaamheden in zwembaden. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van tegelwerk: het plaatsen van LED-verlichting; alle voorkomende boorwerkzaamheden en de vervanging van voegwerk. Verder kunt u ook bij ons terecht voor het verwijderen van mangaanaanslag; slijpwerkzaamheden; het plaatsen van camera’s en het herstellen/vervangen van uitstroomputjes. Frans Reijners, eigenaar van Reynwerk zegt hierover: ‘Dat wij onze werkzaamheden onderwater kunnen uitvoeren is natuurlijk een groot voordeel voor de exploitant. Het zwembad laten leeglopen kost namelijk veel tijd en geld en hiermee besparen we kosten. Wij werken ook buiten de openingstijden; hierdoor heeft de bezoeker geen last.’ Sinds drie jaar werkt Reynwerk vof met een twee-componentenpasta die speciaal met de fabrikant ontwikkelt is. Deze pasta wordt gebruikt voor de dilatatievoegen. ‘De pasta heeft meerdere voordelen. Zo is er een fabrieksgarantie van 8 jaar en geven de voegen ook niet af. Verder is de pasta niet van de tegels los te krijgen. Het is natuurlijk zeer vervelend, wanneer de kit door bezoekers steeds wordt losgehaald. Om deze weer te vervangen met dezelfde kit, is natuurlijk steeds een terugkerend kostenplaatje. Wij bieden hiervoor de oplossing.’ aldus Frans Reijners. Ook plaatst Reynwerk beveiligingscamera’s voor onder het wateroppervlak. Momenteel zijn wij bezig met het testen van RVS deksels voor uitstroomputten van 10 x10 cm. Reynwerk  is dus volop bezig met de ontwikkelingen in het vak en denkt graag verder en mee met zwembadexploitanten. Voor meer informatie en diverse foto’s kunt u terecht op onze vernieuwde site of u kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken. Reynwerk vof www.reynwerk.nl telefoon: 0475 – 31 58 61 GSM: 06 – 53 17 07 25 reynwerk@xs4all.nl

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl