Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Restwarmte datacenter gaat zwembad verwarmen

KPN, de gemeente Aalsmeer en ESA hebben een samenwerkingsovereenkomst over energie uitwisseling ondertekend. Het KPN datacenter in Aalsmeer heeft veel restwarmte en met deze restwarmte wil men onder andere zwembad De Waterlelie gaan verwarmen.

De volgende stap is nu om de financiële haalbaarheid uit te werken. Het is de eerste keer in Nederland dat deze methode wordt toegepast. Er is voor het project een beroep gedaan op financiele ondersteuning van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVOnl).

Het risico voor de partijen wordt daarmee verminderd en RVOnl doet kennis op die van nut kan zijn bij komende projecten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.