Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Restwarmte gaat Meekenesch verwarmen

Vorig jaar werd het al aangekondigd en nu gaat het project van start om zwembad Meekenesch in Lichtenvoorde voortaan te gaan verwarmen met de restwarmte van een biovergister.

Via een pijpleiding tussen de biovergister en zwembad Meekenesch kan de restwarmte worden gebruikt om het zwembad te verwarmen.

Deze vorm van verwarming levert een besparing op van 400 ton CO2 uitstoot per jaar en zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing.

Het project wordt gefinancieerd door de gemeente Oost Gelre, deze stelt een lening van 500.000 euro beschikbaar voor de aanleg van het verwarmingsnet.

De restwarmte gaat ook door andere gebouwen in de regio gebruikt worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.