Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Renovatie zwembad Schiermonnikoog gaat starten

Zwembad De Dúnatter op Schiermonnikoog gaat gerenoveerd worden en de renovatie moet eind van dit jaar klaar zijn. De aanbesteding met de aannemer van het project is rond en Van Wijnen uit Groningen gaat het uitvoeren, in samenwerking met een paar regionale bedrijven. Architect Wehrung uit Beek tekende voor het ontwerp van het project.

Het bestaande recreatiebad zal geheel worden vernieuwd, bestaande uit zowel een recreatie- en peuterbad en het 25 meter bad. De verschillende bassins krijgen allerlei speelattributen en er komt een speel- en belevingstuin. Verder worden alle kleedruimten, de receptie-, horeca- en techniekruimte geheel vernieuwd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.