Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Renovatie zwembad Rheden gestart

In Rheden is het startschot gegeven voor de renovatie van het openluchtzwembad. Met de renovatie is een bedrag van 1,2 miljoen euro gemoeid en het moet uiterlijk 1 mei 2014 afgerond zijn. Het geld wordt voornamelijk besteed aan de technische installatie en de aanpassing van de bassins. Daarnaast is er aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing. Op het dak van de nieuwe technische ruimte komen zonnepanelen en het grote bassin wordt voortaan afgedekt. Het zwembad krijgt ook extra speelvoorzieningen voor kinderen. Een paar jaar geleden stond het zwembad nog op de nominatie om gesloten te worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.