Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Renovatie zwembad Plons is gestart

Zwembad Plons in Vries heeft via een sympathieke publieksactie 700.000 euro opgehaald om een grootschalige renovatie te financieren. Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Zwembad Plons is onderdeel van het wooncomplex Visio De Brink, waar 180 meervoudig gehandicapten woonachtig zijn. Zij hebben geestelijke, lichamelijk en visuele beperkingen. Daarnaast verhuurt het complex het bad aan zwemclubs met mensen met een lichamelijke beperking.

Het meer dan 40 jaar oude zwembad was dringend aan renovatie toe. Met de actie ‘Red Zwembad Plons!’ werd het benodigde geld binnengehaald, met ondersteuning van de bekende Nederlanders uit de sport, zoals Ranomi Kromowidjojo, Gerard Kemkers en Herbert Dijkstra.

De komende maanden ondergaat het zwembad een ware metamorfose.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.