Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Renovatie Mosaqua bijna klaar

De zwembad bassins van subtropisch zwembad Mosaqua in Gulpen worden weer gevuld met water. Het duurt ongeveer een maand voor het water op de subtropische temperatuur van dertig graden is gebracht. De grootscheepse renovatie die in oktober vorig jaar is ingezet van het subtropisch zwembad loopt geheel volgens planning. Er is nieuw sanitair geplaatst, het tegelwerk en de kleedcabines zijn vervangen en de machinekamers zijn gemoderniseerd met tal van energiebesparende maatregelen. Tevens is het hele bad opnieuw gedecoreerd in diverse thema’s en sferen. De opening van het totaal vernieuwde zwembad is eind april gepland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.