Welkom

splash3

Nieuws

Renovatie De Schelp gaat pas in 2019 starten

Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom moest in maart van dit jaar gedwongen de deuren sluiten voor publiek vanwege ernstige roestvorming in de dakconstructie van het zwembad.

De gemeente besloot vrijwel direct daarna om een al geplande grootschalige renovatie van bijna 4 miljoen euro naar voren te schuiven. Voor dat geld wordt het zwembad compleet aangepakt en ook duurzaam gemaakt.

Het was de bedoeling om zo spoedig mogelijk te starten met de werkzaamheden, alleen gooit de aanbesteding roet in het eten omdat deze nog niet is afgerond. Waarschijnlijk gaan de werkzaamheden nu begin 2019 starten en de gemeente gaat ervan uit dat het zwembad in de zomer van 2019 weer open gaat.

Van de andere kant begint het onderzoek binnen de politiek over de schuldvraag van het nalatige onderhoud aan de dakconstructie, de gebreken en roestvorming waren al in 2015 geconstateerd.

In oktober start de onderzoeksprocedure, een zogeheten stuurgroep neemt dan de zaak onder de loep en dat zal naar alle waarschijnlijkheid aardig wat politieke stof doen gaan opwaaien.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl